Lokal 17 – Nordiska smaker i modern tappning mitt i Malmö

På Lokal 17 gräver vi där vi står – lokala råvaror blandas omsorgsfullt med nordiska råvaror. Malmös internationella influenser och mångfald inspirerar oss också att ta ut svängarna lite extra ibland i skapandet av nya smakupplevelser. På så sätt skapar vi vårt unika uttryck, såväl i smakupplevelse som det visuella på tallriken. Det ska vara vackert, gott och skapa nyfikenhet.

I vårt kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, precis som att du som gäst ska känna dig lika välkommen varje gång du kommer till oss. Oavsett om det är lunch, middag, en drink efter jobbet eller på matlagningsevent – du är alltid välkommen till oss på Lokal 17.

Boka årets julshow 2023

Äntligen – nu är det dags!

Det är med stolthet vi presenterar årets julshow i december 2023. Som vanligt begränsat antal platser i Black Box så boka i god tid innan det är slutsålt.

Julbord Lokal 17

Julbord & catering

Förutom den populära julshowen erbjuder vi även bokning av ett klassiskt julbord på Lokal 17.

Du kan välja mellan klassisk bufféservering, modern servering i form av Share & Eat eller catering. Gemensamt för alla alternativ är en stämningsfull smakupplevelse som sätter guldkant på julen.

Nyårsmeny för take away 2023

Vår populära trerättersmeny för take away är tillbaka ännu ett år! Hämta era beställda menyer hos Lokal 15 (vägg i vägg med Lokal 17) på nyårsafton, sätt sista touchen hemma i köket och avnjut en elegant nyårsmeny lagad av oss.

SYSTERENHETER

Besök gärna någon av våra systerenheter för att uppleva olika smaker och sammanhang.

STUDIO 15

Vägg i vägg med Lokal 17 ligger vår matlagningsstudio Studio 15. Vår experimentlåda och en plats för er att tillsammans skapa och njuta av god mat.

LOKAL 17 HANSA

Systerrestaurang till Lokal 17 på bästa premiumläge mitt i city. Samma inriktning på menyn men med betoning på dryckesprovningar, matlagningsevent och after work på fredagar.

VINBAR 17

Med fokus på framför allt vin erbjuder vår vinstudio en variation av smak- och dryckesprovningar för både privata och företagsgäster.

Event. Möten och mat på ditt sätt.

Lokal 17 är platsen där du kan uppleva, lära, njuta och umgås. Ta del av något av våra egna evenemang eller kom till oss för hjälp med dina egna behov och idéer.

Eventpaket 2023

Läs mer

Cook along

Läs mer

Julshow 2023

Läs mer

Inspiration

Läs mer

Privat mingel / AW

Läs mer

Någonting mer

Läs mer

MED GULDKANT PÅ DINA GÄSTERS MAT­UPPLEVELSER